ОФИЦИЈАЛЕН ЗАСТАПНИК НА ЛАДА ВО МАКЕДОНИЈА

 
 
 
 
 

Lada Niva Travel

 
 
 
 

Niva Legend 4x4 3 Врати

 
 
 
 

Niva Legend 4x4 5 Врати

 
 
 
 

4 X 4 URBAN 3 Врати

 
 
 
 

4 X 4 URBAN 5 Врати

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПРОВЕРЕТЕ ГО НАШИОТ СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ

 
 
 
 
 

VESTA SEDAN

 
 
 
 

VESTA CROSS

 
 
 
 

VESTA SW

 
 
 
 

VESTA SW CROSS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СЛОБОДА БЕЗ ГРАНИЦИ

 
Прототипот на следната генерација на модел беше прикажан во авто салонот во Москва. Претставниците на "АвтоВАЗ" објавија дека сериската верзија на Lada 4×4 Vision се очекува да влезе во производство во следните неколку години
 
Соочени со дневната урбана рутина, сè повеќе се трудиме да ја дознаеме вистинската природа и „дивата“ страна на самите нас. За нас не е важно што правиме - да ги исполниме утрата во планините, да патуваме од Москва до Владивосток, да ги истражуваме вулканите во Камчатка, да гледаме на зајдисонцето на Бајкалското Езеро или само да му се восхитуваме на чудесното небо....Ништо не е невозможно за овој патник!
 
 
 
 
 
 

УШТЕ ПОВЕЌЕ МОЖНОСТИ СО LADA BRONTO !

 
LADA 4X4 доби новотеренски потенцијал, истовремено зачувувајќи ја неговата сигурност, управуваност и безбедност. Автомобилот вклучува најдобри решенија развиени од ентузијасти, спортисти и инженери.
 
 
car_base_id_p2_5087
 
 
 
car_base_id_p2_5087
 
 
 
car_base_id_p2_5087
 
 
 
 
 
 
 

ПРОФЕСИОНАЛЕН МУЛТИ БРЕНД СЕРВИС ЗА СИТЕ ВИДОВИ И МАРКИ НА ВОЗИЛА

 
 
 
 
 

Комплетна компјутерска дијагностика на возилото

 
 
 
 
 
 
 

Отстранување на најсложени дефекти

 
 
 
 
 
 
 

Редовно одржување

 
 
 
 
 
 
 

Професионален сервис за сите видови и марки на возила

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Каросериски поправки и фарбање

 
 
 
 
 
 
 

Монтажа на уреди за автоплин

 
 
 
 
 
 
 

Монтажа и балансирање на гуми

 
 
 
 
 
 
 

Подесување на геометрија на тркалата (центрирање)

 
 
 
 
 
 
 

Сертификати

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Побарај понуда

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*